2011. szeptember 17., szombat

TAKARITSUNK DRÁGA VEGYSZEREK NÉLKÜL



Ebben a blogban elérhető lesz minden olyan alternatív ,mondhatnám,"bió"módszer,amivel lehetőség nyílik arra,hogy ne álljon a konyhánkban,fürdőszobánkban a takarításhoz szükséges ezer és ezer fajta DRÁGA VEGYSZER!

Sokan nem is gondolnak arra,miért is van egyre több ember aki allergiás megbetegedésben szenved!Hát ezért! A TV. reklámokkal bejövő különféle vegyszerek miatt!

Saját tapasztalat. Jöttek a televízióban a  reklámok,és "ész nélkül" ,el kezdtük használni azokat a vegyszereket,amiket úgy reklámoztak mennyire megkönnyíti   meggyorsítja a házimunkát.

Az sem  igaz,hogy genetikai okai vannak, az allergiának..... Magam vagyok rá a bizonyíték!
Amikor arra jöttem rá,hogy, talán a vegyszerekkel való mindenféle tisztító ,lemosó,ablakpucoló stb.stb,szerek használatától lettem allergiás,nem tettem mást,csak el kezdtem tesztelni magam!
Utána jártam mi az, amit nagyanyáink használtak a háztartásukban régen,és kutatásaim közben határoztam el,elkészítem én is ezeket a jól bevált,de természetes közegekből összerakott tisztító szereket. Fokozatosan elmúlt az allergiám!

Miért tértem ki erre? Hogy segítsek másoknak is,mert az már tűrhetetlen,hogy nem kapunk segítséget,ráadásul a gyógyszeres kezelésekkel( amikről szintén tudjuk mérgek!!),még egyéb más most már valódi betegségeket szedünk össze!

Aztán arra kezdjük szedni a felírt gyógyszert,és se vége-se hossza,egyre gyengébbek,és nyomorultabbak leszünk....

Álljon it tmindenki segítségére oldalanként ,házilag előállítható természetes tisztítószer,ami ,hogy úgy mondjam 2 legyet egycsapásra,TIZED ÁRBÓL,NAGY MENNYISÉGET ELŐÁLLíTVA,MÉG A ZSEBÜNKBEN IS TÖBB MARAD!

Böngésszétek,ezeket az oldalakat,használjátok rendszeresen,én megígérem,folyamatosan töltöm fel újabb és újabb kutatott anyag után...

Házi praktikákat is közlök,nincs más dolgotok,csak próbáljátok ki bátran,nem fogtok csalódni,mindenkinek sok sikert,és büszkeséget,a saját maga előállított,jobbnál jobb minőségű,takarító szerekhez ....